FESTIVALFI DE CURS 2018/2019 (6é PRIMÀRIA)

Date: 17/06/2019Author: Categories: Activitats, AMPA, Events, Jesús, Noticies Blog

[mls_yt yt_url=»https://youtu.be/C8Zmptcd28Q» yt_height=»320″ yt_width=»480″]

Read more

VIDEO CLASSE PRÀCTICA MÚSICA DOLÇAINA I TABALET

Date: 12/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Jesús, Noticies Blog

Maria, la mestra de música ens ha regalat una classe pràctica de música tradicional del nostre país. La dolçaina i el tabalet, dos instruments de lo més tradicional. Va ser una classe divertida i amena.

Read more

CLASSE DE MÚSICA PRÀCTICA DE DOLÇAINA I TABALET

Date: 10/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Fotos generals, Jesús, Noticies Blog, Projectes

L’altre dia en la classe de música van visitar-nos dos músics que van ensenyar-nos a tocar la dolçaina i el tabalet. Dos instruments típics de la nostra terra i que ens acompanyen en la major part de festivitats a lo llarg del nostre territori. Gràcies a l amestra Maria que ens va preparar una classe diferent i molt amena.

Read more

CANTEM AMB DANI MIQUEL

Date: 08/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Eixides, General, Jesús, Noticies Blog

El grup de NOrmalització Lingüística del Centre ha organitzat un concert didàctic amb Dani Miquel. Ahi al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent tot l’alumnat de primària del Ceip Sant Pasqual assistirem a un concert didàctic del cantautor Dani Miquel. S’ho vam passar d’allò més be. Cantarem, Ballarem, …gaudirem de veres.

Read more

Taller d’expressió oral

Date: 20/05/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, nela, Noticies Blog1

Comencem el taller de Conta contes!!! Ací teniu el calendari de les exposicions de l’alumnat. Han de contar un conte el més original possible i poden utilitzar diferents materials: titelles, música, disfresses… Recordeu que vaig demanar que el conten amb la col·laboració familiar, per tant,  adaptaré l’horari si el necessiteu, sempre que el comuniqueu amb …

Read more

CIÈNCIES NATURALS TEMA 8. MÀQUINES, FORÇA I MOVIMENT

Date: 13/05/2019Author: Categories: Activitats, Jesús, Noticies Blog

Vídeos sobre els conceptes del tema: força, moviments, elements d’una màquina, , operadors mecànics i les combinacions d’operadors.

Read more

VIDEOS CIÈNCIES SOCIALS 6é primària 2ª PART TEMA 7

Date: 11/05/2019Author: Categories: Activitats, Jesús, Noticies Blog

Vos presente uns videos que poden ajudar-vos a estudiar i comprendre aquestos esdeveniments històrics tan importants del passat segle XX i que han marcat els ciments de l’actual Espanya, Europa i el món occidental fins els nostres dies.

Read more

LA CLASSE DE 6é A S’ACOMIADA DE TERESA LA NOSTRA MESTRA DE PRÀCTIQUES

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Teresa, la nostra mestra de pràctiques, finalitza el seu periode de formació en el col·legi Sant Pasqual. Durant estos mesos hem gaudit de la seua presència, del seu treball i del seu encant en el tracte amb els alumnes. Esperem que per a ella també haja sigut molt profitós este temps que hem compartit tots junts.

Read more

VISITA LA CLASSE DE 6é A MARI CARMEN SAEZ LORENTE AUTORA DE L’OBRA «UNES ESPARDENYES DE JARAGUA»

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Noticies Blog

El passaat 7 de maig va visitar la classe de 6é A l’escriptora Mari Carmen Saez Lorente, autora entre altres de l’obra que vam llegir al primer trimestre, «Unes espardenyes de Jaragua». Un llibre amb un missatge molt clar en el que s’analitza el món de la publicitat, el comerç just, els refugiats, les guerres civils (en El Salvador), els xiquets treballadors, la manipulació del marketing,… Com podreu vore un llibre amb molt de compromís i on els valors es treballen en cada capítol. Als xiquets i xiquetes les va cridar l’atenció i el fet que l’autora haja vingut en persona a contar-nos com va fer el llibre i com és la seua professió com escriptora ha estat molt interessant. Els xiquets han fet un entrevista a l’autora i ella les ha anat contestant a totes les preguntes i suggeriències que aquests li feien. Va ser una experiència molt gratificant per a ells i per a l’escriptora.

Read more

PERSONATGES DEL CIRC 6é B

Date: 19/04/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Durant la setmana cultural del col·legi Sant Pasqual d’aquest any hem disfrutat i hem aprés del Circ. Hem fet un viatge per la màgia i la l’il·lusió que rodeja al món del circ i ens ha encantat.

Read more