VIDEO CLASSE PRÀCTICA MÚSICA DOLÇAINA I TABALET

Date: 12/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Jesús, Noticies Blog

Maria, la mestra de música ens ha regalat una classe pràctica de música tradicional del nostre país. La dolçaina i el tabalet, dos instruments de lo més tradicional. Va ser una classe divertida i amena.

Read more

CLASSE DE MÚSICA PRÀCTICA DE DOLÇAINA I TABALET

Date: 10/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Fotos generals, Jesús, Noticies Blog, Projectes

L’altre dia en la classe de música van visitar-nos dos músics que van ensenyar-nos a tocar la dolçaina i el tabalet. Dos instruments típics de la nostra terra i que ens acompanyen en la major part de festivitats a lo llarg del nostre territori. Gràcies a l amestra Maria que ens va preparar una classe diferent i molt amena.

Read more

CANTEM AMB DANI MIQUEL

Date: 08/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Eixides, General, Jesús, Noticies Blog

El grup de NOrmalització Lingüística del Centre ha organitzat un concert didàctic amb Dani Miquel. Ahi al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent tot l’alumnat de primària del Ceip Sant Pasqual assistirem a un concert didàctic del cantautor Dani Miquel. S’ho vam passar d’allò més be. Cantarem, Ballarem, …gaudirem de veres.

Read more

MINIOLIMPIADES ESCOLARS 2019 TORRENT

Date: 08/06/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat divendres 7 de juny de 2019 es celebraren les miniolimpiades Ciutat de Torrent. Totes les escolaes de la localitat van participar i la nostra va quedar campiona absoluta en la categoria Aleví. Enhorabona a els i les participantes,. de nou, ens havéu donat una nova lliçó d’esforç, lluita i pundonor.

Read more

Taller d’expressió oral

Date: 20/05/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, nela, Noticies Blog1

Comencem el taller de Conta contes!!! Ací teniu el calendari de les exposicions de l’alumnat. Han de contar un conte el més original possible i poden utilitzar diferents materials: titelles, música, disfresses… Recordeu que vaig demanar que el conten amb la col·laboració familiar, per tant,  adaptaré l’horari si el necessiteu, sempre que el comuniqueu amb …

Read more

VISITA LA CLASSE DE 6é A MARI CARMEN SAEZ LORENTE AUTORA DE L’OBRA «UNES ESPARDENYES DE JARAGUA»

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Noticies Blog

El passaat 7 de maig va visitar la classe de 6é A l’escriptora Mari Carmen Saez Lorente, autora entre altres de l’obra que vam llegir al primer trimestre, «Unes espardenyes de Jaragua». Un llibre amb un missatge molt clar en el que s’analitza el món de la publicitat, el comerç just, els refugiats, les guerres civils (en El Salvador), els xiquets treballadors, la manipulació del marketing,… Com podreu vore un llibre amb molt de compromís i on els valors es treballen en cada capítol. Als xiquets i xiquetes les va cridar l’atenció i el fet que l’autora haja vingut en persona a contar-nos com va fer el llibre i com és la seua professió com escriptora ha estat molt interessant. Els xiquets han fet un entrevista a l’autora i ella les ha anat contestant a totes les preguntes i suggeriències que aquests li feien. Va ser una experiència molt gratificant per a ells i per a l’escriptora.

Read more

REPRESENTACIÓ TEATRE SOLIDARI AMB MADAGASCAR CENICIENTA 2.0

Date: 11/02/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat diumenge 10 de febrer es va representar l’obra de teatre Cenicienta 2.0 en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent per la companya de teatre de l’AMPA del Federico Maiques, amb el support i l’organització de l’AMPA del nostre col·legi Sant Pasqual i amb un propòsit solidari ja que tot el que s’ha recaudat serà destinat a projectes que es realitzaran durant este estiu pels membres del grup Córdoba 96 durant la seua visita a Madagascar. El nostre agraïment a tots els que han col·laborat. «MAI ES DÓNA TANT QUAN ES DONA ESPERANÇA»

Read more

TEATRE SOLIDARI PER MADAGASCAR

Date: 24/01/2019Author: Categories: Activitats, AMPA, Col·laboracions, Jesús, Noticies Blog

L’AMPA del CEIP Sant Pasqual ens invita a gaudir  del teatre «Cenicienta 2.0» representat per l’AMPA Federico Maicas i al mateix temps col·laborar  amb el teu donatiu de 3€ a finançar els projectes solidaris a Madagascar, en el qual participen professors del nostre col·legi. El diumenge 10 de febrer a les 12:00 hores  us esperem…

Read more

CONSELLS NADAL : CONSUM RESPONSABLE PER NADAL

Date: 25/12/2018Author: Categories: Col·laboracions, Jesús, Noticies Blog

Read more

CARTA AGRAÏMENT CAMPANYA MADADASCAR 2018

Date: 30/09/2018Author: Categories: Col·laboracions, Fotos generals, General, Jesús, Noticies Blog

Desde Madagascar ens ha arribat una carta d’agraïment per la col·laboració efectuada des de la comunitat educativa del Ceip Sant Pasqual en l’ajuda econòmica que es va enviar, per a donar solució als projectes socio-educatius i sanitaris realitzats, a la fi del curs passat.

Read more