Visita al museu de ciències de València

Date: 22/01/2020Author: Categories: Eixides, nela, Noticies Blog

El 10 de gener anaren al museu de Ciències de València a fer una visita guiada i el taller Què és un fòssil? Prepararem esta activitat motivadora per a iniciar el nou projecte de Ciències Socials «LA LÍNIA DEL TEMPS» i realment va se molt interessant!

Read more

CANTEM AMB DANI MIQUEL

Date: 08/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Eixides, General, Jesús, Noticies Blog

El grup de NOrmalització Lingüística del Centre ha organitzat un concert didàctic amb Dani Miquel. Ahi al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent tot l’alumnat de primària del Ceip Sant Pasqual assistirem a un concert didàctic del cantautor Dani Miquel. S’ho vam passar d’allò més be. Cantarem, Ballarem, …gaudirem de veres.

Read more

Visita al Bioparc

Date: 01/03/2019Author: Categories: Eixides, nela, Noticies Blog, Projectes

El divendres anarem al Bioparc per a finalitzar el nostre projecte de La Sabana. Va eixir un dia preciós i disfrutarem molt de la visita. Al següent video podeu  veure alguns dels moments que hem pogut compartir… [mls_yt yt_url=»https://youtu.be/h2UrsL6SmoM» yt_height=»320″ yt_width=»480″]

Read more

EXCURSIÓ AL CENTRE MEDIAMBIENTAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA L’ALQUERIA DELS FRARES. LA MARJAL DEL MORO. 6é

Date: 28/10/2018Author: Categories: Activitats, Eixides, Jesús, Noticies Blog

L’alumnat de 6é el passat dijous 25 d’octubre van visitar el Centre medi amiental de la Comunitat Valenciana que hi ha a l’Alqueria dels frares en la Marjal del Moro en Sagunt. Allí vam fer uns tallers sobre un dels cultiu i productes mediterranis més característic de la nostra comarca: l’olivera i l’oli. Ens van ensenyar com és el seu conreu, la collita, la elaboració de l’oli i d’altres productes derivats. Esta activitat està relacionada amb la Nutrició de C. de la Natura que estem estudiant este mes.
Ha sigut una eixida interessant ja que hem donat una classe pràctica en un medi natural com la Marjal del Moro.

Read more

EIXIDA AL PARC DE LA MARXADELLA

Date: 29/12/2017Author: Categories: Eixides2

D’ací no tenim moltes fotos, la mestra estava un poco ‘ocupada’ amb una gossa que va apareixer i volia jugar amb nosaltres jejejejejee però vam disfrutar molt      

Read more

FI DE CURS!!

Date: 23/06/2017Author: Categories: Eixides, Noticies Blog

Per celebrar el fi de curs , tot el primer cicle s’anarem a Cullera  a visitar la Cova Del Dragut. El grup d’animadors va fer molt emocionant tot el recorregut a la cova explicant la seua història. Se’l passaren superbé!! [mls_gallery id=»3742″ cols=»4″ g_title=»off» g_subtitle=»off» title=»on» subtitle=»on» desc=»on»]

Read more

TEATRE I HEMISFÈRIC

Date: 12/02/2017Author: Categories: Eixides, Noticies Blog

Aquesta setmana hem pogut gaudir d’una representació teatral en anglés a l’auditori de Torrent i hem anat a l’hemisfèric de València a vore «Un paseo por el sistema solar» , activitat que ha anat molt bé per a consolidar molts dels continguts que estem treballant al projecte El món en el que vivim.    

Read more

Parc de la Marxadella

Date: 22/12/2016Author: Categories: Eixides

  PARC LA MARXAELLA 22 desembre 2016

Read more

VISITA AL MUSEU DE LES CIÈNCIES

Date: 09/12/2016Author: Categories: Eixides, Noticies Blog2

El proper dilluns 12 de desembre la classe de 2n A anem d’excursió al Museu de les Ciències a realitzar dos activitats molt divertides i enriquidores per als nostres alumnes.  Una es diu Científics per un dia i l’ altra Robotets. Esperem passar-ho molt bé!

Read more