FESTIVALFI DE CURS 2018/2019 (6é PRIMÀRIA)

Date: 17/06/2019Author: Categories: Activitats, AMPA, Events, Jesús, Noticies Blog

[mls_yt yt_url=»https://youtu.be/C8Zmptcd28Q» yt_height=»320″ yt_width=»480″]

Read more

CLASSE DE MÚSICA PRÀCTICA DE DOLÇAINA I TABALET

Date: 10/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Fotos generals, Jesús, Noticies Blog, Projectes

L’altre dia en la classe de música van visitar-nos dos músics que van ensenyar-nos a tocar la dolçaina i el tabalet. Dos instruments típics de la nostra terra i que ens acompanyen en la major part de festivitats a lo llarg del nostre territori. Gràcies a l amestra Maria que ens va preparar una classe diferent i molt amena.

Read more

MINIOLIMPIADES ESCOLARS 2019 TORRENT

Date: 08/06/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat divendres 7 de juny de 2019 es celebraren les miniolimpiades Ciutat de Torrent. Totes les escolaes de la localitat van participar i la nostra va quedar campiona absoluta en la categoria Aleví. Enhorabona a els i les participantes,. de nou, ens havéu donat una nova lliçó d’esforç, lluita i pundonor.

Read more

LA CLASSE DE 6é A S’ACOMIADA DE TERESA LA NOSTRA MESTRA DE PRÀCTIQUES

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Teresa, la nostra mestra de pràctiques, finalitza el seu periode de formació en el col·legi Sant Pasqual. Durant estos mesos hem gaudit de la seua presència, del seu treball i del seu encant en el tracte amb els alumnes. Esperem que per a ella també haja sigut molt profitós este temps que hem compartit tots junts.

Read more

VISITA LA CLASSE DE 6é A MARI CARMEN SAEZ LORENTE AUTORA DE L’OBRA «UNES ESPARDENYES DE JARAGUA»

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Noticies Blog

El passaat 7 de maig va visitar la classe de 6é A l’escriptora Mari Carmen Saez Lorente, autora entre altres de l’obra que vam llegir al primer trimestre, «Unes espardenyes de Jaragua». Un llibre amb un missatge molt clar en el que s’analitza el món de la publicitat, el comerç just, els refugiats, les guerres civils (en El Salvador), els xiquets treballadors, la manipulació del marketing,… Com podreu vore un llibre amb molt de compromís i on els valors es treballen en cada capítol. Als xiquets i xiquetes les va cridar l’atenció i el fet que l’autora haja vingut en persona a contar-nos com va fer el llibre i com és la seua professió com escriptora ha estat molt interessant. Els xiquets han fet un entrevista a l’autora i ella les ha anat contestant a totes les preguntes i suggeriències que aquests li feien. Va ser una experiència molt gratificant per a ells i per a l’escriptora.

Read more

PERSONATGES DEL CIRC 6é B

Date: 19/04/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Durant la setmana cultural del col·legi Sant Pasqual d’aquest any hem disfrutat i hem aprés del Circ. Hem fet un viatge per la màgia i la l’il·lusió que rodeja al món del circ i ens ha encantat.

Read more

ELS PERSONATGES DEL CIRC 6é A

Date: 18/04/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

La classe de 6é A presenta els personatges del circ Santpasqualin. Durant la setmana cultural hem guaitat dels malabars, dels trucs de màgia…i de tants personatges que fan del circ un món de fantasia i espectacularitat .

Read more

CARNESTOLTES 2019 CEIP SANT PASQUAL

Date: 09/03/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

El passat dimarts 5 de març hem celebrat a l’escola Sant Pasqual el Carnestoltes 2019. Este any el tema elegit ha estat «el Circ» i les classes s’han omplit de personatges del món del circ. Domadors, mags, mins, pallassos, venedors del circ, … A més a més enguany l’hem celebrat amb l’alumnat i professorat de l’escola l’Encarnació i ha estat una experiència molt profitosa i divetida.

Read more

REPRESENTACIÓ TEATRE SOLIDARI AMB MADAGASCAR CENICIENTA 2.0

Date: 11/02/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat diumenge 10 de febrer es va representar l’obra de teatre Cenicienta 2.0 en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent per la companya de teatre de l’AMPA del Federico Maiques, amb el support i l’organització de l’AMPA del nostre col·legi Sant Pasqual i amb un propòsit solidari ja que tot el que s’ha recaudat serà destinat a projectes que es realitzaran durant este estiu pels membres del grup Córdoba 96 durant la seua visita a Madagascar. El nostre agraïment a tots els que han col·laborat. «MAI ES DÓNA TANT QUAN ES DONA ESPERANÇA»

Read more

CELEBRACIÓ DIA DE LA PAU ( 30 GENER 2019)

Date: 31/01/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

El passat dimecres 30 de gener celebrarem a l’escola el dia de la Pau i la no violència. Com tots els anys totes les classes des d’infantil fins a sisé de primaria ens juntarem al pati per a celebrar este senyalat dia: hem fet una composició a la tanca del pati, llegiren unes poesies sobre la no violència, i cantarem la cançó «Avui he tingut un somni». També hem participat en la 8ª campanya «Un euro llavors de solidaritat» que promociona Escola Valenciana i que enguany recolçava a la ONG Proactiva Open arms i el recaptat anirà a ajudar als refugiats Sirians que han eixit del seu país per culpa de la guerra. Com tots els anys ha estat una celebració molt especial!

Read more