CLASSE DE MÚSICA PRÀCTICA DE DOLÇAINA I TABALET

Date: 10/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Fotos generals, Jesús, Noticies Blog, Projectes

L’altre dia en la classe de música van visitar-nos dos músics que van ensenyar-nos a tocar la dolçaina i el tabalet. Dos instruments típics de la nostra terra i que ens acompanyen en la major part de festivitats a lo llarg del nostre territori. Gràcies a l amestra Maria que ens va preparar una classe diferent i molt amena.

Read more

TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ. 13 d’abril. ALDAIA

Date: 16/04/2019Author: Categories: Activitats, Fotos generals, General, Jesús, Noticies Blog

El passat 13 d’abril en Aldaia es va celebrar la trobada d’escoles en Valencià. Novament la nostra escola va participar del passacarrer i dels tallers. Una nova jornada per a guaitar de la nostra llengua.

Read more

CARTA AGRAÏMENT CAMPANYA MADADASCAR 2018

Date: 30/09/2018Author: Categories: Col·laboracions, Fotos generals, General, Jesús, Noticies Blog

Desde Madagascar ens ha arribat una carta d’agraïment per la col·laboració efectuada des de la comunitat educativa del Ceip Sant Pasqual en l’ajuda econòmica que es va enviar, per a donar solució als projectes socio-educatius i sanitaris realitzats, a la fi del curs passat.

Read more

CARNESTOLTES AL COL·LEGI SANT PASQUAL

Date: 18/02/2018Author: Categories: Activitats, Fotos generals, General, Noticies Blog

El passat divendres 16 de febrer vam celebrar el Carnestoltes al col·legi Sant Pasqual. El tema elegit ha sigut «La música» i cada cicle ha elaborat les disfresses seguint ésta temàtica. El resultat el podeu veure en aquesta galeria de fotografies. Vam passar-lo molt bé i van estar molt acompanyat per les families. Visca el Carnestoltes!

Read more

BENVINGUTS

Date: 02/10/2017Author: Categories: Fotos generals, Noticies Blog

curs 2017-18

Read more