NOU AMPA

Date: 27/11/2019Author: Categories: General, Noticies Blog

Estimades Families Sòcies: Per fi tenim nou AMPA funcionant a ple rendiment, voliem donar-vos les gràcies per el vostre suport i resposta positiva a les activitarts proposades per al curs escolar 2019-2020, que continuem treballant amb la direcció del Centre. Els vostres suggeriments e idees són sempre benvinguts, no deixeu de fe-los tant per mail,…

Read more

CANTEM AMB DANI MIQUEL

Date: 08/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Eixides, General, Jesús, Noticies Blog

El grup de NOrmalització Lingüística del Centre ha organitzat un concert didàctic amb Dani Miquel. Ahi al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent tot l’alumnat de primària del Ceip Sant Pasqual assistirem a un concert didàctic del cantautor Dani Miquel. S’ho vam passar d’allò més be. Cantarem, Ballarem, …gaudirem de veres.

Read more

MINIOLIMPIADES ESCOLARS 2019 TORRENT

Date: 08/06/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat divendres 7 de juny de 2019 es celebraren les miniolimpiades Ciutat de Torrent. Totes les escolaes de la localitat van participar i la nostra va quedar campiona absoluta en la categoria Aleví. Enhorabona a els i les participantes,. de nou, ens havéu donat una nova lliçó d’esforç, lluita i pundonor.

Read more

TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ. 13 d’abril. ALDAIA

Date: 16/04/2019Author: Categories: Activitats, Fotos generals, General, Jesús, Noticies Blog

El passat 13 d’abril en Aldaia es va celebrar la trobada d’escoles en Valencià. Novament la nostra escola va participar del passacarrer i dels tallers. Una nova jornada per a guaitar de la nostra llengua.

Read more

REPRESENTACIÓ TEATRE SOLIDARI AMB MADAGASCAR CENICIENTA 2.0

Date: 11/02/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat diumenge 10 de febrer es va representar l’obra de teatre Cenicienta 2.0 en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent per la companya de teatre de l’AMPA del Federico Maiques, amb el support i l’organització de l’AMPA del nostre col·legi Sant Pasqual i amb un propòsit solidari ja que tot el que s’ha recaudat serà destinat a projectes que es realitzaran durant este estiu pels membres del grup Córdoba 96 durant la seua visita a Madagascar. El nostre agraïment a tots els que han col·laborat. «MAI ES DÓNA TANT QUAN ES DONA ESPERANÇA»

Read more

la nostra classe

Date: 15/11/2018Author: Categories: General

Com ja sabeu hem triat una frase per classe, amb algun dessitg que volguerem complir. El nostre és aquest:        

Read more

COMISSIÓ DE DELEGATS I DELEGADES

Date: 28/10/2018Author: Categories: Activitats, General, Jesús, Noticies Blog

La Comissió de Delegats i Delegades del Col·legi per al curs 2018/2019 ja està en marxa. El dijous passat, a pesar de la pluja ens vam reunir i començarem a marcar les pautes de treball per a aquest nou curs. Intentarem tenir-vos informats de les activitats i propostes que sorgiscan de les reunions.

Read more

CARTA AGRAÏMENT CAMPANYA MADADASCAR 2018

Date: 30/09/2018Author: Categories: Col·laboracions, Fotos generals, General, Jesús, Noticies Blog

Desde Madagascar ens ha arribat una carta d’agraïment per la col·laboració efectuada des de la comunitat educativa del Ceip Sant Pasqual en l’ajuda econòmica que es va enviar, per a donar solució als projectes socio-educatius i sanitaris realitzats, a la fi del curs passat.

Read more

CARNESTOLTES AL COL·LEGI SANT PASQUAL

Date: 18/02/2018Author: Categories: Activitats, Fotos generals, General, Noticies Blog

El passat divendres 16 de febrer vam celebrar el Carnestoltes al col·legi Sant Pasqual. El tema elegit ha sigut «La música» i cada cicle ha elaborat les disfresses seguint ésta temàtica. El resultat el podeu veure en aquesta galeria de fotografies. Vam passar-lo molt bé i van estar molt acompanyat per les families. Visca el Carnestoltes!

Read more

ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR DE CENTRES. SECTOR ALUMNAT

Date: 25/11/2017Author: Categories: General, Jesús, Noticies Blog

El passat 23 de novembre vam celebrat eleccions a Consell Escolar de Centre. L’alumnat també tenia que elegir als seus representants i en una jornada electoral on ha participat més d’un 95% d’alumnes els representats elegits són: Vera Fernandez de 5é B amb 41 vots, Lucía Ponz de 5é B amb 39 vots, Carlos Benito de 6é A amb 31 vots i com a suplent Noelia Tarin de 5é B.

Read more