FESTIVALFI DE CURS 2018/2019 (6é PRIMÀRIA)

Date: 17/06/2019Author: Categories: Activitats, AMPA, Events, Jesús, Noticies Blog

[mls_yt yt_url=»https://youtu.be/C8Zmptcd28Q» yt_height=»320″ yt_width=»480″]

Read more

VIDEO CLASSE PRÀCTICA MÚSICA DOLÇAINA I TABALET

Date: 12/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Jesús, Noticies Blog

Maria, la mestra de música ens ha regalat una classe pràctica de música tradicional del nostre país. La dolçaina i el tabalet, dos instruments de lo més tradicional. Va ser una classe divertida i amena.

Read more

CLASSE DE MÚSICA PRÀCTICA DE DOLÇAINA I TABALET

Date: 10/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Events, Fotos generals, Jesús, Noticies Blog, Projectes

L’altre dia en la classe de música van visitar-nos dos músics que van ensenyar-nos a tocar la dolçaina i el tabalet. Dos instruments típics de la nostra terra i que ens acompanyen en la major part de festivitats a lo llarg del nostre territori. Gràcies a l amestra Maria que ens va preparar una classe diferent i molt amena.

Read more

CANTEM AMB DANI MIQUEL

Date: 08/06/2019Author: Categories: Activitats, Col·laboracions, Eixides, General, Jesús, Noticies Blog

El grup de NOrmalització Lingüística del Centre ha organitzat un concert didàctic amb Dani Miquel. Ahi al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent tot l’alumnat de primària del Ceip Sant Pasqual assistirem a un concert didàctic del cantautor Dani Miquel. S’ho vam passar d’allò més be. Cantarem, Ballarem, …gaudirem de veres.

Read more

MINIOLIMPIADES ESCOLARS 2019 TORRENT

Date: 08/06/2019Author: Categories: Col·laboracions, Events, General, Jesús, Noticies Blog

El passat divendres 7 de juny de 2019 es celebraren les miniolimpiades Ciutat de Torrent. Totes les escolaes de la localitat van participar i la nostra va quedar campiona absoluta en la categoria Aleví. Enhorabona a els i les participantes,. de nou, ens havéu donat una nova lliçó d’esforç, lluita i pundonor.

Read more

CIÈNCIES NATURALS TEMA 8. MÀQUINES, FORÇA I MOVIMENT

Date: 13/05/2019Author: Categories: Activitats, Jesús, Noticies Blog

Vídeos sobre els conceptes del tema: força, moviments, elements d’una màquina, , operadors mecànics i les combinacions d’operadors.

Read more

VIDEOS CIÈNCIES SOCIALS 6é primària 2ª PART TEMA 7

Date: 11/05/2019Author: Categories: Activitats, Jesús, Noticies Blog

Vos presente uns videos que poden ajudar-vos a estudiar i comprendre aquestos esdeveniments històrics tan importants del passat segle XX i que han marcat els ciments de l’actual Espanya, Europa i el món occidental fins els nostres dies.

Read more

LA CLASSE DE 6é A S’ACOMIADA DE TERESA LA NOSTRA MESTRA DE PRÀCTIQUES

Date: 08/05/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Teresa, la nostra mestra de pràctiques, finalitza el seu periode de formació en el col·legi Sant Pasqual. Durant estos mesos hem gaudit de la seua presència, del seu treball i del seu encant en el tracte amb els alumnes. Esperem que per a ella també haja sigut molt profitós este temps que hem compartit tots junts.

Read more

PERSONATGES DEL CIRC 6é B

Date: 19/04/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

Durant la setmana cultural del col·legi Sant Pasqual d’aquest any hem disfrutat i hem aprés del Circ. Hem fet un viatge per la màgia i la l’il·lusió que rodeja al món del circ i ens ha encantat.

Read more

ELS PERSONATGES DEL CIRC 6é A

Date: 18/04/2019Author: Categories: Activitats, Events, Jesús, Noticies Blog

La classe de 6é A presenta els personatges del circ Santpasqualin. Durant la setmana cultural hem guaitat dels malabars, dels trucs de màgia…i de tants personatges que fan del circ un món de fantasia i espectacularitat .

Read more